Tampere (2).jpg
ACUTEN AVULLA HELPOTAT OMAA TYÖTÄSI JA PARANNAT ASIAKASKOKEMUSTA

Mielenrauhaa ja hyvinvointia

ACUTE-potilasjärjestelmä vapauttaa aikaasi asiakkaille sekä lisää työn vapautta ja liikkuvuutta. Avoin, laajennettu rajapinta tekee ACUTEsta modernin sovellusalustan. Järjestelmäkokonaisuuden kehittäminen ei sido yritystäsi yhteen ja samaan IT-toimittajaan. ACUTE kehittyy liiketoimintasi mukana.

Katso 90 sekunnin mittainen animaatio ja opi, miten voit ACUTEn avulla parantaa asiakaskokemusta ja helpottaa omaa työtäsi. Pyydä ilmainen etäesittely.

ACUTE on arjen paras kumppani

Jos etsit potilastietojärjestelmää, joka taipuu ketterästi toiveisiisi, olet tullut oikeaan paikkaan. Pilvipalveluna toteutettu kokonaisratkaisu tuo käytettäväksesi kaikki tarvittavat työkalut helposti ilman asennus-, varmistus- ja tietoturvahuolia.

Anna meidän auttaa!

ACUTE Market

ACUTEn rajapinta on avoin kaikille sovelluskehittäjille. Tutustu Acusfääri-verkostomme kehittämiin lisäosiin ja -toimintoihin, joilla täydennät potilastietojärjestelmääsi vastaamaan yksilöllisiä käyttötarpeitasi. ACUTEn valmiista sovelluskomponenteista kasataan ketterästi uusia sähköisiä palveluja. Valikoima täydentyy myös ulkopuolisten sovelluskehittäjien lisäosista.

Service Desk

Service Deskimme toimii apunasi arkisin. Tukiportaali palvelee 24/7.

Käyttöönotto

Teemme alkukartoituksen ja sovitamme käyttöönottoprojektin tarpeidesi mukaan.

Koulutus ja konsultointi

Saat meiltä koulutusta ja konsultointia yrityksesi tarpeiden mukaisesti.

Acusfääri

Acusfääri on ACUTEn ekosysteemi, jonka kyky palvella asiakasta on suurempi kuin yhdenkään yksittäisen toimijan. Acusfääri tarjoaa sote-alan toimijoille ja heidän IT-järjestelmiään kehittäville yrityksille yhteisen kasvualustan.

ACUTEn järjestelmä antaa asiakkaalle vapauden valita itse toimijan, jonka suunnittelemat lisäkomponentit tukevat hänen liiketoimintaansa parhaiten.

Tietosuoja on tärkeää sekä meille, että teille

Teemme aktiivisesti työtä sekä oman, että asiakkaidemme tietoturvan parantamiseksi.

Tilaa kerran kuussa julkaistava ACUTE-uutisvartti

Lähettämällä tämän lomakkeen hyväksyt, että Vitec tallentaa ja käyttää tietojasi yhteydenpidossa ja markkinoinnissaan. Jos haluat myöhemmin poistaa omat tietosi, ota meihin yhteyttä uutiskirje.acute@vitecsoftware.com.

Ota homma haltuun!

Miltä tuntuisi, jos voisit ruutuajan sijaan käyttää enemmän aikaa asiakkaisiin? Miltä kuulostaa ajatus, että voisit käyttää potilastietojärjestelmää missä ja milloin vain? Entä se, että kuka tahansa valitsemasi IT-kumppani voi liittää haluamasi lisäkomponentit järjestelmään?

Me autamme.

Janne Vainio.png