Vitec Appva

Med stor innovationshöjd och modern teknik skapar Vitec Appva trygga och effektiva lösningar för svensk vård och omsorg. Med över hälften av Sveriges kommuner som nöjda kunder vågar vi lova att våra tjänster gör skillnad på riktigt för både medarbetare och vårdtagare.

Sverige Omsorg Hälsa Vitec Appva Sjukvård
Läs mer hos Vitec Appva

Genvägar till Vitec Appva

Support

Guider och hjälp till MCSS

Kontakt

Kontaktuppgifter och formulär

Vi erbjuder

Läs mer om vilka tjänster vi erbjuder

Vilka är Vitec Appva?

Vi är ett ungt, innovativt, it-bolag med en tydlig vision att bidra till en hållbar välfärd. I nära samarbete med våra användare utvecklar vi vår tjänst för att möta nya krav och behov.

Användarvänlighet och informationssäkerhet är två centrala områden som har stor påverkan på vårt arbete och all utveckling sker av Vitec Appvas duktiga medarbetare.

 Lediga tjänster

Varför behövs Vitec Appva?

I stora delar av världen blir befolkningen äldre och lever allt längre, en utveckling som är tydlig också i vårt samhälle där vårdbehovet ökar.

Vi på Vitec Appva fortsätter att driva utvecklingen för en säker och fungerande välfärd. Vår tjänst används dagligen av hundratusentals medarbetare inom svensk vård och omsorg. Vi tar vårt uppdrag på stort allvar och vi vet att vi gör skillnad på riktigt varje dag.

Läs mer om Vitec Appva