Vitec Autosystemer

Vitec Autosystemer består av Vitec Autodata och Vitec Infoeasy. Vi är de två ledande leverantörerna av affärssystem till bilverkstäder och bilindustrin i Norge. Systemen är kompletta och ger dig en överblick över alla aspekter av ditt företag, oavsett om du driver import, grossist, butik, verkstad eller transportföretag.

Norge Transporter Maskinbranschen Fordonsbranschen Vitec Autosystemer Bilverkstäder
Läs mer hos Vitec Autosystemer

Genvägar

Autodata

ERP-system

Infoeasy

ERP-lösning

Kontakt

Behöver du support till våra program?

Kontinuitet och stabilitet oavsett omständigheterna

– Vitec Autosystemer har funnits och varit ett tryggt val i mer än 40 år, och arbetar kontinuerligt med att förbättra inte bara själva systemen utan även vårt sätt att arbeta. Att sätta kunden i centrum för det vi gör är mycket viktigt, säger Erling Brækkan, Vd på Vitec Autosystemer.

För att modernisera Autodatas tekniska plattform fattade Vitec Autosystemer ett strategiskt beslut för fem år sedan. De förutsåg att den dåvarande tekniken inte skulle klara av framtida utmaningar. Nyckeln till projektets framgång var samarbete och kollektivt beslutsfattande, eftersom ingen hade en fullständig överblick över den komplexa applikationen. Pandemin drabbade alla med full kraft och tvingade de anställda att arbeta hemifrån över en natt, vilket skapade nya sätt att arbeta.

 

Det var ett utvecklingsprojekt på heltid och en affärsverksamhet på heltid, båda live samtidigt. Det krävde hjälp. Projektet hade inte varit framgångsrikt utan stöd och assistans från högsta ledningen, personer i olika positioner på koncernnivå, kunder och externa samarbetspartners – alla med kunskap och en välvilja att stötta Vitec Autosystemer att nå sina mål.

Åtta dagar efter den framgångsrika lanseringen av det "nya" Autodata drabbades systemet av en ransomware-attack. Återigen, genom ett intensivt arbete och samarbete, inte bara inom Vitec Autosystemer, utan även inom Vitec Software Group, var systemet i gång på mindre än en vecka – mindre än en tredjedel av den genomsnittliga återställningstiden vid sådana tillfällen.

Om du någonsin ger dig ut på en sådan här resa, se till att du tar med dig de bästa människorna, som jag gjorde, människor som du vet att du kan lita på idag – och imorgon!
Erling Brækkan